Ο Πέτρος Μισύρας στο φυτώριο

Ποιος είναι ο

Πέτρος Μισύρας

Το 1993 εργάστηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ομαδικών Καλλιεργειών "Η Μελούνα Ολύμπου" συνολικής έκτασης 2500 στρεμμάτων (έκταση που αφορούσε κυρίως αμπέλια). Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον μέντορα της ελληνικής αμπελουργίας και αποκλειστικό συνεργάτη της εταιρίας Τσάνταλη κ. Κωνσταντίνο Κούσουλα.

Σήμερα διατηρεί κατάστημα εμπορίας σκευασμάτων θρέψης και φυτοπροστασίας με έδρα το Αργυροπούλι Τυρνάβου. Επιπρόσθετα, ασχολείται και με εναλλακτικές καλλιέργειες όπως το Γκότζι Μπέρι, το Πεκάν, την Παυλώνια  τις Καρυδιές Καλιφόρνιας (Chandler)  την καλλιέργεια αμυγδαλιάς, φουντουκιάς, ακτινιδιάς, οπωροφόρων προσφέροντας στον Έλληνα παραγωγό το κατάλληλο πολλαπλασιαστικό υλικό και βοηθώντας τον να κατανοήσει την εφαρμογή του κώδικα ορθής γεωργικής πρακτικής (Κ.Ο.Γ.Π). Με αυτόν τον τρόπο το προϊόν γίνεται ανταγωνιστικό στην εγχώρια και ξένη αγορά ενώ μειώνεται το κόστος παραγωγής.

Η Δημιουργία του

Φυτώριου Όλυμπος

Το 2011 δημιούργησε το δικό του φυτώριο όπου ο πελάτης μπορεί να βρει φυτά εμβολιασμένης καρυδιάς με ποικιλίες όπως Chandler, Fernor, Fernette, Franquette επίσης φυτά ακτινιδιάς φυτά οπωροφόρων και φυτά εμβολιασμένης αμυγδαλιάς με ποικιλίες όπως Φυρανιά, Τέξας, Φεραντουέλ, Ρέτσιου και την Ιταλική Τουόνο

Διαθέτουμε στον παραγωγό φυτά αρίστης ποιότητας και φυτά με ιστοκαλλιέργεια μια σύγχρονη μέθοδος αγενούς πολλαπλασιασμού κατά την οποία επιτυγχάνεται η ομοιομορφία των φυτών που απαλλάσσονται από τυχόν ιώσεις και παθογένειες.  

Ο Πέτρος Μισύρας στο θερμοκήπιο
Image
Image
Image

Εκπαίδευση

Τίτλοι Σπουδών

Αποφοίτησε από το Γεωργικό Πανεπιστήμιο USAMV/Cluj Napoca. Το 2004 γίνεται κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου.

Διδακτορικό

Το 2008 αναγορεύεται σε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου USAMV με θέμα διατριβής "METHODS FOR THE AGROCHEMICAL OPTIMIZATION OF THE SOIL-PLANT SYSTEM IN GRAPEVINE CULTIVATION".

Image

Για ποιους λόγους να μας εμπιστευτείτε

Εμπεριστατωμένες Λύσεις

Εμπεριστατωμένες Λύσεις

Για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα φυτά σας.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Άμεση Εξυπηρέτηση

Για την άμεση επίλυση των προβλημάτων σας.

Συνεχής Ενημέρωση & Εκπαίδευση

Συνεχής Ενημέρωση & Εκπαίδευση

Μένουμε πάντα ενημερωμένοι σε κάθε νέο κίνδυνο που μπορεί να προκύψει για τα φυτά μας ώστε να μπορέσουμε να σας προτείνουμε τις σωστές λύσεις.