

Νέες αυτογόνιμες ποικιλίες αμυγδαλιάς Antoneta® σε συνεργασία με το ινστιτούτο CEBAS-CSIC της Ισπανίας.
Antoneta®
Φυτό
Ανάπτυξη: Κανονική
Διακλάδωση: Ανοιχτόκλαδο, ζωηρό
Παραγωγικότητα: Πολύ Υψηλή
Αντοχή σε ασθένειες: Πολύ Καλή
Άνθιση: Όψιμη, 28 Φεβρουαρίου- 1 Μαρτίου (-3 ημέρες πριν την Ferragnes)
Επικονιαστές: Αυτογόνιμη ποικιλία
Αποστάσεις Φύτευσεις: 5,5*6,00 μέτρα ή 6,00*6,00 μέτρα 27-30 Φυτά/ στρέμμα
Καρπός
Γεύση: Γλυκιά γεύση
Ποσοστό ψίχας: 35 %
Βάρος καρπού: 1,5 gr
Σχήμα καρπού: Στρογγυλεμένο, σε σχήμα καρδιάς
Κέλυφος: Σκληρό
Διπλά σπέρματα: 0%
Συγκομιδή: Πραγματοποιείτε τέλος Αυγούστου
Εμφάνιση πυρήνα: Πολύ ελκυστική
Χρόνος ωρίμανσης: Νωρίς
Πολύ γρήγορη είσοδο στην παραγωγή
Χαρακτηριστικά Δενδρύλλιου | |
---|---|
Ποικιλία | Antoneta |
Τρόπος Καρποφορίας | Αυτογόνιμη |
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων του ιστότοπού μας.