Γκότζι Μπέρι

Γκότζι Μπέρι

Τι είναι το Γκότζι Μπέρι

Είναι είδος κόκκινου μούρου με γλυκιά γεύση που μοιάζει με αυτή της σταφίδας. Μπορούν να καταναλωθούν ωμά στην νωπή τους μορφή αλλά και αποξηραμένα συνοδεύοντας φαγητά και γλυκά.

 

Καλλιέργεια Γκότζι

Που Καλλιεργείται

Το φυτό έχει καλή προσαρμοστικότητα σε όλους τους τύπους των εδαφών, προτιμά περιοχές με υψηλή συνολική έκθεση στον ήλιο, μέτρια υγρασία εδάφους, αντιστέκεται στην ξηρασία και παρουσιάζει ανθεκτικότητα στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Γιατί Ξεχωρίζει

Γιατί Ξεχωρίζει

Ο καρπός του αποτελείται από περίπου 60% υδατάνθρακες, 12% πρωτεΐνες, 10% λίπος και 10% ίνες. Είναι ισχυρή πηγή βιταμινών C και A, έχει 18 διαφορετικά αμινοξέα, 21 μεταλλικά ιχνοστοιχεία και 29 διαφορετικά λιπαρά οξέα.

Επιστημονική στήριξη

Επιστημονική Στήριξη

Η 20ετής εμπειρία στο χώρο της Γεωπονίας, εξασφαλίζει στους καλλιεργητές γκότζι μπέρι, αρίστης ποιότητας πολλαπλασιαστικό υλικό και πάνω απ' όλα την επιστημονική μας στήριξη σε θέματα θρέψης, φυτοπροστασίας, καθώς και προώθησης του προϊόντος.

Αγορά Φυτών Γκότζι Μπέρι

Βιντεοπαρουσίαση Γκότζι

  • 69 370 48 377

  • 24 920 41 589

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Αργυροπούλι, 40100 Τύρναβος