ΚΑΡΥΔΙΑ

Καρπός Μεγάλης Εμπορικής Αξίας

Μάθε Περισσότερα για την Καρυδιά

ΚΑΡΥΔΙΑ

Ποικιλίες Καλιφόρνιας

Chandler

ΚΑΡΥΔΙΑ

Καρυδιές Καλιφόρνιας

Chanler

Φυτό Καρυδιά

Καρυδιά

Ποικιλίες Καρυδιάς

Το καλλιεργούμενο είδος καρυδιάς είναι η Βασιλική ή κοινή Καρυδιά, είναι δένδρο φυλλοβόλο, μεγάλου σχετικά μεγέθους, αγγειόσπερμο, δικοτυλήδονο, που ταξινομείται βοτανικά στην οικογένεια Juglandaceae.

 

Καλλιέργεια Γκότζι

Που Καλλιεργείται

Η σημαντική γενετική παραλλακτικότητα μεταξύ των υπαρχουσών ποικιλιών καρυδιάς επιτρέπει την ευδοκίμηση της καλλιέργειάς της σε εύκρατα, σε μεσογειακά και σε υποτροπικά κλίματα.Αντιμετώπιση Προβλημάτων Καρυδιάς

Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Τις μεγαλύτερες ζημιές προκαλούν τα έντομα, τα ακάρεα και οι νηματώδεις. Ως προληπτικά μέτρα συνιστώνται, να προμηθεύεστε υγιή δενδρύλλια από το φυτώριο και αποφυγή διασποράς του μύκητα (όπως αρδεύσεις με κατάκλιση, αλλεπάλληλα φρεζαρίσματα κλπ).

Επιστημονική στήριξη

Επιστημονική Στήριξη

Η 20ετής εμπειρία στο χώρο της Γεωπονίας, εξασφαλίζει στους καλλιεργητές γκότζι μπέρι, αρίστης ποιότητας πολλαπλασιαστικό υλικό και πάνω απ' όλα την επιστημονική μας στήριξη σε θέματα θρέψης, φυτοπροστασίας, καθώς και προώθησης του προϊόντος.

Αγορά Φυτών Καρυδιάς

Βιντεοπαρουσίαση Καρυδιάς

  • 69 370 48 377

  • 24 920 41 589

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Αργυροπούλι, 40100 Τύρναβος