Επιστημονική Στήριξη
 
Επιστημονική Στήριξη
 
Με επιστημονική εμπειρία στο χώρο της Γεωπονίας περισσότερο από 20 έτη εξασφαλίζουμε στους μελλοντικούς καλλιεργητές αρίστης ποιότητας πολλαπλασιαστικό υλικό και πάνω απ όλα την επιστημονική μας στήριξη σε θέματα θρέψης και φυτοπροστασίας, αλλά και προώθησης του προϊόντος.
Φυτεία
 
Φυτεία
 
Η καταλληλότερη εποχή φύτευσης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το σωστό ξεκίνημα ενός φυτού που μεταφυτεύεται από γλάστρα ή σακουλάκι. Επίσης, ο τρόπος φύτευσης, το βάθος της τρύπας ή του λάκκου, η στήριξη του φυτού, οι σωστές αποστάσεις μεταξύ των φυτών, και τέλος το τι θα πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στην τρύπα – λάκκο (κοπριά, ζεόλιθος, μύκητες, ενεργοί μικροοργανισμοί κ.α.) αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη μετέπειτα πορεία των φυτών.
Παροχή Υπηρεσίας
 
Παροχή Υπηρεσίας
 
Το Φυτώριο Όλυμπος διαθέτει εργατικό δυναμικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο, κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να έρθουμε στο χωράφι σας και να παρέχουμε υπηρεσίες όπως είναι η φυτεία και σωστή εγκατάσταση το κλάδεμα και πολλά άλλα.
Υποστήριξη μετά την Πώληση
 
Υποστήριξη μετά την Πώληση
 
Στηρίζουμε τον παραγωγό με τις γνώσεις μας σε ότι αφορά τις αναλύσεις εδάφους, νερού και φύλλων, παρέχουμε υπηρεσίες με συχνές παρουσίες και επιστημονική τεκμηριωμένη γνωμάτευση στον αγρό και στο εργαστήριο κοντά στο πρόβλημα της εκάστοτε καλλιέργειας αποτρέποντας την περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση του παραγωγού και του παραγόμενου προϊόντος δίνοντας του ποιοτικά χαρακτηριστικά τέτοια όπως το κάνουν ανταγωνιστικότερο στην εγχώρια και ξένη αγορά.

Το σωστό ξεκίνημα μιας καινούργιας πολυετούς καλλιέργειας γίνεται από την αρχή.

Αγορά Φυτών Καρυδιάς

Βιντεοπαρουσίαση Καρυδιάς

  • 69 370 48 377

  • 24 920 41 589

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Αργυροπούλι, 40100 Τύρναβος