Ποιοί Είμαστε

Πέτρος Μισύρας Γεωπόνος PhD. MSc

Οι Κατηγορίες του Μπλογκ

Συνεργάτες του Μπλόγκ

Σεμινάριο Ορθών Γεωργικών Πρακτικών Καλλιέργειας & Κλαδέματος Καρυδιάς

Η καλλιέργεια της καρυδιάς δεν είναι εύκολη υπόθεση! Απαιτεί φροντίδα και ιδιαίτερες γνώσεις. Τα λάθη από την πλευρά των παραγωγών είναι πολλά και δυστυχώς επηρεάζουν την παραγωγική διαδικασία.

Περισσότερα...

Συνεργασία Φυτώριου Όλυμπος με το Φυτώριο GRINN

{jcomments on}

Το Φυτώριο Όλυμπος σε συνεργασία με το Φυτώριο GRINN πραγματοποίησαν με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ισπανία με συναδέλφους Γεωπόνους αλλά και παραγωγούς – αγρότες με θέμα την καλλιέργεια της αμυγδαλιάς με νέες αυτογόνιμες ποικιλίες και συστήματα κλασικής πυκνής και υπέρ πυκνής φύτευσης.
Το συγκεκριμένο ταξίδι γίνεται θεσμός και θα πραγματοποιείται αρχές με μέσα Ιουλίου κάθε έτος όπου μπορούν να συμμετάσχουν ενδιαφερόμενοι από όλη την χώρα. Σκοπός του ταξιδιού είναι να δουν από κοντά οι παραγωγοί τον τρόπο καλλιέργειας του Ισπανού παραγωγού, να γνωρίσουν τους πειραματικούς αγρούς του Ινστιτούτου IRTA, τα υποκείμενα ROOTPAC των συνεργατών μας στην Agromillora, μεγάλες εκμεταλλεύσεις αμυγδάλου με τεχνικές καλλιέργειες ώστε να αντιληφθούν κατά πόσο μπορούμε στην Ελλάδα να ακολουθήσουμε αυτό το υπέρ πυκνό σύστημα φύτευσης με αποστάσεις 1 και 2 μέτρα στη σειρά και 3 με 4 σειρά με σειρά.

Περισσότερα...
  • 69 370 48 377

  • 24 920 41 589

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Αργυροπούλι, 40100 Τύρναβος